Verdachte steekincident aangehouden

donderdag 22 augustus 2013

Hoogezand - Woensdagavond is op de Van der Duyn van Maasdamweg in Hoogezand een 26-jarige man uit Groningen aangehouden voor poging tot doodslag. De Hoogezandster wordt ervan verdacht dat hij zijn 20-jarige zus in haar woning aan de Sirius in Hoogezand meerdere malen heeft gestoken met een scherp voorwerp.

Na het steekincident werd de politie gebeld. Onderweg naar demelding zagen agenten in de buurt van de woning een auto zonder verlichtingrijden. De bestuurder voldeed bovendien aan het signalement van de verdachte vanhet steekincident. Hierop werd de 26-jarige gecontroleerd en ingerekend. De manbleek een valse naam op te hebben gegeven. Later kon de juiste identiteit van deman worden vastgesteld. Ook bleek dat de man niet over een rijbewijs beschikt.De verdachte werd in een cel ingesloten. Het slachtoffer werd doorambulancepersoneel met steekwondennaar het ziekenhuis gebracht. Zij werd in hetziekenhuis opgenomen.Het gaat naar omstandigheden goed met het slachtoffer. Depolitie heeft in een rondom de woning sporenonderzoek verricht.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Borgercompagnie | 112 alarmeringen Borgercompagnie | Goedkoop Tanken in Borgercompagnie | Supermarkten in Borgercompagnie | Weerbericht Borgercompagnie